Aansprakelijkheidsverzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering is na de zorgverzekering de meest voorkomende verzekering. Deze verzekering vergoedt de schade die u onbedoeld hebt veroorzaakt en volgens de wet aansprakelijk voor bent. Bijvoorbeeld als uw hond de antieke vaas van de vrienden omstoot. Of als u per ongeluk met uw fiets tegen de geparkeerde auto van de buurman aanbotst.

Daarnaast biedt de aansprakelijkheidsverzekering dekking als er iemand door uw schuld gewond is geraakt, bijvoorbeeld die plantenbak die u per ongeluk van het balkon heeft gestoten en op een voorbijganger is terecht gekomen. In de praktijk zal dit voorbeeld niet vaak voorkomen, maar het kan voor u levenslange gevolgen hebben als u geen aansprakelijkheidsverzekering heeft.

De meeste mensen sluiten een aansprakelijkheidsverzekering in combinatie met een opstal- en inboedelverzekering. Dit wordt dan de woonverzekering genoemd. Door het afsluiten van deze drie verzekeringen in één wordt er vaak een korting door de verzekeringsmaatschappij gegeven.

De aansprakelijkheidsverzekering kunt u afsluiten voor u zelf, maar ook voor uw kinderen en partner. Graag adviseren wij u bij het kiezen van de juiste aansprakelijkheidsverzekering.

Voordelen

 • Gedegen advies
 • Altijd goed verzekerd

Keuze voor uw woonverzekering

Om te bepalen welke woonverzekering het beste bij u past dient u een aantal keuzes te maken. Onze adviseurs van Den Braber & Ram helpen u graag bij het maken van de juiste keuze

Persoonlijk advies

Heeft u vragen?
WIM VAN WILGEN
Helpt u verder.

  Waarom Braber & Ram

  • Goed(koop) verzekerd
  • Alles online (ook schade melden)
  • 75 jaar een begrip!
  • Persoonlijk contact
  • Online service

  Hoe blij bent u met ons?

  “Wij konden heel snel onze verbouwing uitvoeren”

  Den Braber & Ram heeft ons geweldig geholpen. Het advies was helder, eerlijk en er werd snel geschakeld. Inmiddels zitten we er prachtig bij in ons droomhuis.

  Kwaliteitswaarborgen