Rechtsbijstandverzekering

Veel Nederlandse hebben jaarlijks behoefte aan rechtshulp. Deze hulp wordt echter vaak niet gegeven omdat zij niet op kunnen of willen draaien voor de kosten van de jurist. Met een rechtsbijstandsverzekering verzekert u zich voor deze hulp. Bij een rechtsbijstandsverzekering kunt u kiezen uit twee rechtsbijstandsverzekeringen; de motorrijtuigen -/verkeersrechtsbijstand en de gezinsrechtsbijstand.

Bij motorrijtuigen-/verkeersrechtsbijstand heeft u recht op juridische rechtshulp bij problemen waarbij een motorrijtuig betrokken is. Bijvoorbeeld als u een conflict heeft over een autoreparatie of bij het verhalen van een schade na een aanrijding. Daarnaast is er ook een uitgebreidere vorm; de verkeersrechtsbijstand. Deze geeft rechtshulp bij problemen in het verkeer die niet alleen met motorrijtuigen te maken hebben.

Voordelen

 • Deskundig advies
 • Vertrouwd adres
 • Gediplomeerde adviseurs

Gezinsrechtsbijstand

Ook kan er gekozen worden voor gezinsrechtsbijstand. Deze vorm van rechtsbijstand geeft recht op hulp bij soorten conflicten waar u zelf of uw gezinsleden mee te maken kunnen krijgen. Behalve problemen in het verkeer gaat het hier bijvoorbeeld over een probleem met de aannemer van uw nieuwbouwwoning, huurverhogingen of conflicten die te maken hebben met het inkomen, zoals ontslagenzaken.
Bij gezinsrechtsbijstand kan er uit verschillende soorten modules gekozen worden. Bijvoorbeeld de modules werk en inkomen, wonen, consument, fiscaal recht en vermogen. De adviseurs van Den Braber & Ram houden zich dagelijks bezig met het adviseren van haar klanten op dit gebied en zijn hier dus gespecialiseerd in. Wij helpen u graag.

Persoonlijk advies

Heeft u vragen?
JOOPRAM
Helpt u verder.

  Waarom Braber & Ram

  • Goed(koop) verzekerd
  • Alles online (ook schade melden)
  • 70 jaar een begrip!
  • Persoonlijk contact
  • Online service

  Hoe blij bent u met ons?

  “Wij konden heel snel onze verbouwing uitvoeren”

  Den Braber & Ram heeft ons geweldig geholpen. Het advies was helder, eerlijk en er werd snel geschakeld. Inmiddels zitten we er prachtig bij in ons droomhuis.

  Kwaliteitswaarborgen