Caravanverzekering

Veel mensen vragen zich af of een caravanverzekering verplicht is. In tegenstelling tot een autoverzekering is een caravanverzekering niet verplicht. Dit omdat wanneer de caravan op de weg is hij is gekoppeld aan de auto. De auto heeft een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering welke dan ook geld voor de caravan. Hierom is een caravanverzekering niet verplicht. Het is echter wel verstandig om voor een caravanverzekering te kiezen. Want schade aan de caravan is natuurlijk nooit leuk. Maar het is al helemaal vervelend als daardoor de hele vakantie in het water valt. 

Er zijn veel aanbieders van caravanverzekeringen. Maar de dekking is lang niet altijd gelijk. Is de stalling bijvoorbeeld wel meeverzekerd? En wat gebeurt er in geval van diefstal? Bij elke verzekeraar kan dit weer anders liggen. Daarom laten steeds meer mensen zich adviseren door de adviseurs van Den Braber & Ram.

Als onafhankelijk tussenpersoon kunnen wij namelijk makkelijk de premies en voorwaarden van verschillende verzekeraars vergelijken. En helpen wij u graag om de voordeligste verzekering te kiezen die het beste bij uw wensen en persoonlijke situatie past.

Als u onverhoopt toch een beroep op ons moet doen dan zullen wij onze uiterste best doen om het zo snel mogelijk voor u op te lossen.

Persoonlijk advies

Heeft u vragen?
SUZANNEBANTRAS
Helpt u verder.

  Waarom Braber & Ram

  • Goed(koop) verzekerd
  • Alles online (ook schade melden)
  • 75 jaar een begrip!
  • Persoonlijk contact
  • Online service

  Hoe blij bent u met ons?

  “Wij konden heel snel onze verbouwing uitvoeren”

  Den Braber & Ram heeft ons geweldig geholpen. Het advies was helder, eerlijk en er werd snel geschakeld. Inmiddels zitten we er prachtig bij in ons droomhuis.

  Kwaliteitswaarborgen