Ons makelaarskantoor

Al meer dan 75 jaar actief in de vastgoedmarkt van Den Haag/Scheveningen en omgeving! Middels onze jaren lange ervaring, enthousiasme en deskundigheid hebben wij een enorme kennis van de markt opgebouwd. Bij het vastgoed gedeelte van Den Braber & Ram zijn wij gespecialiseerd in de aan-, verkoop en taxaties van woningen en de bemiddeling bij verhuur. In een persoonlijk overleg adviseren wij u graag. Uiteraard nemen wij dan ook ruimschoots de tijd voor u.  

Verkoop

Om uw woning zo goed mogelijk te verkopen hebben wij een werkwijze opgesteld waar wij ons graag aan houden. Persoonlijk contact en deskundigheid staan hierbij centraal. Daarnaast vinden wij het van groot belang dat onze klant (U) voorop staat. Wij gaan een samenwerkingsverband aan waarbij Den Braber & Ram ervoor dient te zorgen dat uw haalbare wensen in vervulling gaan.   De werkwijze hebben wij opgedeeld in een stappenplan welke onze Register Makelaar – Taxateur graag bij u thuis komt toelichten. U kunt dan direct gebruik maken van onze gratis woningwaarde check.

Aankoop

Naast het actief verkopen van woningen houden wij ons dagelijks bezig met het aankopen van onroerend goed voor onze relaties. Door onze jarenlange ervaring en lokale kennis in de vastgoedmarkt kunnen wij ervoor zorgen dat onze relaties hun droomwoning vinden en kunnen kopen.

Taxaties

Wilt u een huis kopen of verkopen? Uw huidige hypotheek oversluiten? Of de waarde van de woning weten bij verkoop door scheiding, erfenis of bewind? Dan is het nodig om de woning te laten taxeren door een beëdigd en gecertificeerd Taxateur. Remon Ram is aangesloten bij het NWWI en het NRVT. Het NWWI is een validatie instituut, erkend door NHG, waarbij taxateurs aan strenge kwaliteitseisen dienen te voldoen. Om de marktwaarde van een woning vast te stellen is er een (NWWI) gevalideerde taxatie nodig. Remon bepaalt de marktwaarde van de woning zoals deze past in de woningmarkt van deze regio. Het bepalen van de marktwaarde is maatwerk. Er wordt rekening gehouden met verschillende factoren zoals:   – De staat van onderhoud van de woning – De inhoud en oppervlakte – De constructie en kwaliteit van de bouwmaterialen – De ligging, omgeving en voorzieningen – Eventueel energiebesparende maatregelen – De mate van isolatie – Het type huis (vrijstaand, rijtjeshuis e.d.)   Wij taxeren binnen een straal van 20 kilometer vanaf ons kantoor aan de Treilerdwarsweg 83, Den Haag.   Voor het aanvragen van een NWWI taxatie: https://site.nwwi.nl/taxatiebureaus/den-braber-ram/

Hypotheekadvies

Bij het kopen van een woning hoort in de meeste gevallen een hypotheek. Bij Den Braber & Ram zijn meerdere Erkend Financieel Adviseurs werkzaam welke u graag van het beste advies voorzien. Neemt u contact op voor een vrijblijvend advies gesprek?