Oversluiting

Een paar maanden voordat de rentevaste periode van je huidige hypotheek afloopt, krijg je een herzieningsvoorstel van jouw hypotheekverstrekker. Op dat moment kan je de hypotheek verlengen of de hypotheek zonder boete oversluiten. De einde rentevaste periode is hét moment om te gaan shoppen voor jouw hypotheek. Het kan namelijk zo maar zijn dat je bij een andere hypotheekverstrekker een gunstigere rente krijgt en dus goedkoper uit bent.

Wil je onafhankelijk advies over wat voor jouw het verstandigst is, je hypotheek verlengen of je hypotheek oversluiten? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend 1e gesprek met een erkend onafhankelijk hypotheekadviseur van Den Braber & Ram!

Na inventarisatie van jouw persoonlijke en financiële situatie en wensen vergelijkt Den Braber & Ram als erkend en onafhankelijk hypotheekadviseur alle hypotheken en voorwaarden en geeft vervolgens een persoonlijk hypotheekadvies. Samen vinden wij de beste hypotheek voor jou!

Den Braber & Ram zorgt voor een snelle en adequate afwikkeling van je hypotheek en neemt alle bijbehorende zaken voor jouw uit handen. Den Braber & Ram staat altijd voor je klaar en houdt je gedurende de gehele looptijd op de hoogte van nieuws dat betrekking heeft op jou en kijkt continu of je hypotheek nog steeds de beste hypotheek voor jou is. Een deel van de kosten van het afsluiten van een hypotheek is aftrekbaar. Den Braber & Ram kan je ook helpen bij de belastingaangifte.

Door het advies van Joop ging onze maandlasten een stuk omlaag.

Persoonlijk advies

Heeft u vragen?
JOOPRAM
Helpt u verder.

  Waarom Braber & Ram

  • Goed(koop) verzekerd
  • Alles online (ook schade melden)
  • 75 jaar een begrip!
  • Persoonlijk contact
  • Online service

  Hoe blij bent u met ons?

  “Wij konden heel snel onze verbouwing uitvoeren”

  Den Braber & Ram heeft ons geweldig geholpen. Het advies was helder, eerlijk en er werd snel geschakeld. Inmiddels zitten we er prachtig bij in ons droomhuis.

  Kwaliteitswaarborgen