Eerste woning kopen

Je bent starter op de woningmarkt Als starter op de woningmarkt komt er veel op je af. Enerzijds alles dat komt kijken bij het kopen van een woning en anderzijds alles met betrekking tot het afsluiten van een hypotheek. Onze dienstverlening is sterk gericht op starters op de woningmarkt. Wij zorgen ervoor dat alle vragen beantwoord worden en dat het gehele traject van A tot Z vlekkeloos verloopt. Geen zorgen, maar volledige duidelijkheid over alles wat er op je af gaat komen.

 

Wij sturen je niet binnen een half uur weg met een indicatieve berekening op basis van standaard uitgangspunten. Wij investeren veel van onze tijd in het kennismakingsgesprek zodat je echt weet wat er te kiezen valt en wat de mogelijkheden zijn. Uiteindelijk ben jij het die keuzes moet kunnen maken op een breed aantal punten. Wij zorgen ervoor dat je voldoende kennis hebt op al die punten, zodat je weloverwogen een beslissing kunt nemen die bij je past.

 

Hoe dit werkt? Neem contact met ons op en plan een afspraak in, zodat we je dit in de praktijk kunnen laten ervaren. We staan niet alleen stil bij het vinden van de laagste rente. De basis is dat je begrepen wordt en dat je eisen worden ingewilligd. Wij zijn professioneel kritisch en stellen open vragen. Op deze manier zal je zien dat je samen met ons in staat bent om de keuzes te maken die waarborgen dat je het beste product kiest dat bij je past. Niet alleen nu, maar ook op langere termijn. Een hypotheek is een product dat vaak 30 jaar mee gaat. Nu verstandige keuzes maken, waarbij je ook wordt gedwongen in je eigen toekomst te kijken is wat wij in de praktijk brengen.

Voordelen

 • Goed advies
 • Duidelijk en begrijpbaar
 • Meer dan alleen een lage rente
 • Gediplomeerde adviseurs

Begrijpbare taal en een goed advies. Wij kijken verder dan alleen de rentestand en de looptijd.

Persoonlijk advies

Heeft u vragen?
JOOPRAM
Helpt u verder.

  Waarom Braber & Ram

  • Goed(koop) verzekerd
  • Alles online (ook schade melden)
  • 75 jaar een begrip!
  • Persoonlijk contact
  • Online service

  Hoe blij bent u met ons?

  “Wij konden heel snel onze verbouwing uitvoeren”

  Den Braber & Ram heeft ons geweldig geholpen. Het advies was helder, eerlijk en er werd snel geschakeld. Inmiddels zitten we er prachtig bij in ons droomhuis.

  Kwaliteitswaarborgen